Ons nieuwe huis

Na onverwacht het blije nieuws gekregen te hebben dat we papa en mama dreigen te worden, werd het de hoogste tijd voor een groter huisje. Na lang zoeken in Delft en Pijnacker is de keuze gevallen op een oud (1930) 6-onder-1-kap rijtjeshuis in hartje Pijnacker.

Al bij het eerste bezoek was duidelijk dat er wat achterstallig onderhoud was. De kozijnen in de achtergevel en dakbedekking van de dakkapel zijn in slechte staat. Tja, en als dan toch de hele achtergevel vervangen moet worden, kunnen we die net zo goed gelijk drie meter verder zetten was de redenering. Zo gezegd.....

Toch niet: ...zo gedaan, maar na ca. 9 weken hard doorwerken, en met heel veel hulp van vrienden en ouders is het gelukt: we zijn verhuisd voor de bevalling. Het huis is zeker nog niet af, maar de bovenetage is heel goed bewoonbaar. We gaan nu in een rustiger tempo door met de begane vloer.

Op 25 juli was het dan zover, ons dochterje Naomi is geboren. Na een slapeloze nacht en nog even wat stress is ons dochtertje thuis ter wereld gekomen. Ze woog 2900 gram en ze had zelfs al een beetje haar.

Op deze pagina vindt je foto's van de verbouwing, onze dochter en onze laatste nieuwtjes. Als je eens in het echt wilt komen kijken (naar één van de twee, of allebei): je bent welkom!!

< Return to robotics.nl  ::  Go to Viddel